Salmeskatter: Gudstjeneste/konsert med Dag Heggset 27. mars kl. 11

Søndag 27.mars kl. 11 ønsker Emblem bedehusforsamling varmt velkommen til salmegudstjeneste på bedehuset. Det blir en litt annerledes gudstjeneste, der salmeskattene står på hovedmenyen. De serveres på en varm og nær måte av Dag Heggset. Han er opprinnelig fra Tingvoll, men nå bosatt på Melhus.

Vi anbefaler alle å ta turen til bedehuset denne formiddagen, for påfyll, vakre toner og fellesskap. Det er gratis inngang, og det vil tas opp en kollekt.

Varmt velkommen!

I 2020 spilte Dag inn platen «Salmeskatter – Live fra Ocean Sound Recordings» på Giske. Nå reiser han rundt og synger sine favorittsalmer over hele landet. Innholdet i konserten kommer som et naturlig resultat av hvor Dag Heggset befinner seg nå, med 50 år levd liv bak seg; Oppturer og nedturer, snarveier og omveier, nederlag og suksess, savn og gjensyn. Dag ønsker med gudstjenesten/konserten «Salmeskatter» å fortelle sin historie, med en smak av SANN ENKELHET.