Bønnehelg 08. januar – 10. januar


Fredag 08. januar – søndag 10. januar inviterer vi dere til å være med på en 40 timers bønnehelg. Fra kl. 18 på fredag til kl. 10. på søndag vil det være mulighet til å melde seg på 1 time med bønnevakt hvor dere kan be hjemme, på tur eller hvor dere ønsker. Bedehuset er dessverre ikke åpent grunnet covid-19 utviklingen.

Vi ber for semesteret, for forsamlinga, for det geografiske nedslagsfeltet vårt og aktuelle bønneemner som dere kan melde inn.

I tillegg kan du melde inn konkrete bønneemner til Alfhild Angeltveit Ødegård, på tlf 958 12 995 og så formidler hun dem til de som skal be de nærmeste timene, og her har alle taushetsplikt for det som blir delt fra henne.

Send en mail til emblem@imf.no, eller send en melding, via Messenger, til bedehuset sin Facebook side for å melde dere på. Ønsker dere en fysisk bønnemanual, kan dere ta kontakt med Oddrun Malum Bjørdal: odmabjor@gmail.com.